|
Aktif Konular Puan Üye Listesi Takvim Arama |
| Meslektaşların Soruları | |
Konu: Stajda sigortalılık |
|
| Yazar | Mesaj |
|
erdemener
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2008 Konum: Niğde Gönderilenler: 3 ![]() Rep: 0 |
![]() Konu: Stajda sigortalılıkGönderim Zamanı: 31-Ocak-2008 Saat 21:39 |
|
Sitede stajyerlere müjde olarak verilen haberin içeriği doğru ama başlıktaki müjde kelimesi için daha erken çünkü tek başımıza verdiğimiz hukuk savaşında sona daha gelemedik. Bu haber diğer arkadaşları yanıltmasın iki gün önce Adalet Bakanlığı tarafından temyiz edilen kararımla yolun yarısına geldik ama anladığınız gibi kesinleşen bir karar yok. Hukukdan uzak bu uygulamayı kaldırmak için tüm gücümüzü kullanıyoruz Saygılarla Av. Erdem Ener KESKİN
|
|
|
ERDEMENERKESKİN
|
|
![]() |
|
|
erdemener
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2008 Saat 23:49 |
|
Artık bende stajer avukatların sosyal güvenceleri olmaması gerektiği kanaatindeyim, düzene ayak uydurmak lazım oyle değilmi....?!!! Benim kararım Danıştay tarafından bozuldu; ellerine sağlık önemli değil ikinci stajı da yaparım düzen buysa herkes uysun banane değilmi ama .......... " Kıdemli S T J. Av. Erdem Ener KESKİN
|
|
|
ERDEMENERKESKİN
|
|
![]() |
|
|
erdemener
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2008 Saat 23:50 |
|
Ayrıca ben demiştim müjde demek için erken diye....
|
|
|
ERDEMENERKESKİN
|
|
![]() |
|
|
EInan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 13-Ağustos-2008 Konum: Muğla Gönderilenler: 1 ![]() Rep: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2008 Saat 02:40 |
|
Orjinalini yazan: erdemener Artık bende stajer avukatların sosyal güvenceleri olmaması gerektiği kanaatindeyim, düzene ayak uydurmak lazım oyle değilmi....?!!! Benim kararım Danıştay tarafından bozuldu; ellerine sağlık önemli değil ikinci stajı da yaparım düzen buysa herkes uysun banane değilmi ama .......... " Kıdemli S T J. Av. Erdem Ener KESKİN ![]() Merhaba Erdem Bey, Üzüntünüzü ve de kizginliginizi anliyorum ve adiniza cok üzüldügümü de bildirmek isterim!! Tabiki zor bir sürecten gectiniz ve de daha gececeksiniz ama nihayeti büyük bir örnek de teskil ediyorsunuz. Ellerine de saglik degil bence! Aksine! Dogrusu hala stajyerler olarak bu kadar seyirci ve pasif kalmamiza sasiriyorum! Hukukcu olarak hak aramasini bilemezsek, nasil hak ve hukuku savunabilebiliriz ki? Bu konu ile ilgili sizi destekleyici bir platformun, gurubun olup olmadigini sizden ögrenmek istedim. Basarili olmaniz ve güclü kalmaniz dilegiyle, |
|
|
E.I.
|
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|