Aktif KonularAktif Konular  Üye Kontrol Panel MenüPuan  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Meslektaşların Soruları
 Avukat Gazetesi Forum | Hukuk Forumları | Meslektaşların Soruları
Mesaj icon Konu: Stajda sigortalılık Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
erdemener
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3

Rep: 0

Alıntı erdemener Cevaplabullet Konu: Stajda sigortalılık
    Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2008 Saat 21:39
 Sitede stajyerlere müjde olarak verilen haberin içeriği doğru ama başlıktaki müjde kelimesi için daha erken çünkü tek başımıza verdiğimiz hukuk savaşında sona daha gelemedik. Bu haber diğer arkadaşları yanıltmasın iki gün önce Adalet Bakanlığı tarafından temyiz edilen kararımla yolun yarısına geldik ama anladığınız gibi kesinleşen bir karar yok. Hukukdan uzak bu uygulamayı kaldırmak için tüm gücümüzü kullanıyoruz Saygılarla Av. Erdem Ener KESKİN
ERDEMENERKESKİN
IP  Tesekkur Et
erdemener
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı erdemener Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2008 Saat 23:49
 Artık bende stajer avukatların sosyal güvenceleri olmaması gerektiği kanaatindeyim, düzene ayak uydurmak lazım oyle değilmi....?!!! Benim kararım Danıştay tarafından bozuldu; ellerine sağlık önemli değil ikinci stajı da yaparım düzen buysa herkes uysun banane değilmi ama .......... " Kıdemli S T J. Av. Erdem Ener KESKİN
ERDEMENERKESKİN
IP  Tesekkur Et
erdemener
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı erdemener Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2008 Saat 23:50
Ayrıca ben demiştim müjde demek için erken diye....
ERDEMENERKESKİN
IP  Tesekkur Et
EInan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı EInan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2008 Saat 02:40
Orjinalini yazan: erdemener

Artık bende stajer avukatların sosyal güvenceleri olmaması gerektiği kanaatindeyim, düzene ayak uydurmak lazım oyle değilmi....?!!! Benim kararım Danıştay tarafından bozuldu; ellerine sağlık önemli değil ikinci stajı da yaparım düzen buysa herkes uysun banane değilmi ama .......... " Kıdemli S T J. Av. Erdem Ener KESKİN

Merhaba Erdem Bey,

Üzüntünüzü ve de kizginliginizi anliyorum ve adiniza cok üzüldügümü de bildirmek isterim!!

Tabiki zor bir sürecten gectiniz ve de daha gececeksiniz ama nihayeti büyük bir örnek de teskil ediyorsunuz.

Ellerine de saglik degil bence! Aksine!

Dogrusu hala stajyerler olarak bu kadar seyirci ve pasif kalmamiza sasiriyorum!

Hukukcu olarak hak aramasini bilemezsek, nasil hak ve hukuku savunabilebiliriz ki?

Bu konu ile ilgili sizi destekleyici bir platformun, gurubun olup olmadigini sizden ögrenmek istedim.

Basarili olmaniz ve güclü kalmaniz dilegiyle,

E.I.
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma