|
Aktif Konular Puan Üye Listesi Takvim Arama |
| Hukuk Soruları | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
egoktay
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28-Şubat-2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1 ![]() Rep: 0 |
![]() Konu: SSK PRIMLERIM ÖDENMEDİGönderim Zamanı: 28-Şubat-2010 Saat 22:52 |
|
Merhaba Arkadaşlarım, 15/01/2007 - 10/08/2008 tarihleri arasında bir bilgisayar firmasında çalıştım. İşveren bugün yarın diyerek beni habire oyaladı. Daha sonra iş değiştirdikten sonra "Tamam geçmişe dönük yatıracam" falan derken bugünlere geldim. Sonuç olarak hukiki yönden ne yapabilirim? Müşterilerim, o zamana ait şirket adına kullandığım e-postalarım ve en önemlisi şahitlerim ile çalıştığımı ispat edebilirim. Öncelikle Zaman aşımına uğrar mı? Dava açabilir miyim? Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
|
Toprak
Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-2007 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 59 ![]() Rep: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 08:41 |
|
zaman aşımı şuana kadar söz konusu değil. değeri para ile ölçülebilen davalarda zaman aşımı işler bunun için avukatınızla görüşünüz. bordrolu tanıklarınız ile birlikte elinizde olduğunu belirttiğiniz evraklarınız ile birlikte önce hizmet tespiti davası açarsanız kazanırsınız. zaten hizmet tespiti davasından sonrada işinizden kovulma ihtimalinizde var bu gerçekleşirse sonra tazminat davası açmanızda söz konusu olacaktır.
|
|
|
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
|
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|