Aktif KonularAktif Konular  Üye Kontrol Panel MenüPuan  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Hukuk Soruları
 Avukat Gazetesi Forum | Hukuk Forumları | Hukuk Soruları
Mesaj icon Konu: SSK PRIMLERIM ÖDENMEDİ Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
egoktay
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Rep: 0

Alıntı egoktay Cevaplabullet Konu: SSK PRIMLERIM ÖDENMEDİ
    Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2010 Saat 22:52
Merhaba Arkadaşlarım, 15/01/2007 - 10/08/2008 tarihleri arasında bir bilgisayar firmasında çalıştım. İşveren bugün yarın diyerek beni habire oyaladı. Daha sonra iş değiştirdikten sonra "Tamam geçmişe dönük yatıracam" falan derken bugünlere geldim. Sonuç olarak hukiki yönden ne yapabilirim? Müşterilerim, o zamana ait şirket adına kullandığım e-postalarım ve en önemlisi şahitlerim ile çalıştığımı ispat edebilirim. Öncelikle Zaman aşımına uğrar mı? Dava açabilir miyim? Çok teşekkürler
IP  Tesekkur Et
Toprak
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 59

Rep: 2

Alıntı Toprak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 08:41
zaman aşımı şuana kadar söz konusu değil. değeri para ile ölçülebilen davalarda zaman aşımı işler bunun için avukatınızla görüşünüz. bordrolu tanıklarınız ile birlikte elinizde olduğunu belirttiğiniz evraklarınız ile birlikte önce hizmet tespiti davası açarsanız kazanırsınız. zaten hizmet tespiti davasından sonrada işinizden kovulma ihtimalinizde var bu gerçekleşirse sonra tazminat davası açmanızda söz konusu olacaktır.
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma