Aktif KonularAktif Konular  Üye Kontrol Panel MenüPuan  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Hukuk Soruları
 Avukat Gazetesi Forum | Hukuk Forumları | Hukuk Soruları
Mesaj icon Konu: icra mahkemesi ve manevi tazminat Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
greeneyes
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1

Rep: 0

Alıntı greeneyes Cevaplabullet Konu: icra mahkemesi ve manevi tazminat
    Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2010 Saat 17:48
iyi günler,ben geçen sene bir ingilizce kursuna yazıldım,fakat hocanın belden aşağı konuşmaları ve dine hakaret eden sözleri dolayısıyla ancak bir ay gidebildim,bir aydan sonra başka sınıfa geçmek istediğimi söyledim
fakat kabul edilmedi,ben diğer dört ay da sadece deneme sınavına girdim derslere devam etmedim,ve paramı düzgün bir şekilde ödedim,dört ay sonunda kursu bırakmak istediğimi söyledim,ve dilekçe verdim,bana dilekçeyi verdikten iki ya sonra döndüler ve borcum olduğunu  ve vermessem icra yoluna gidileceği söylendi ben de hemen iki taksit daha yatırdım,ve sonraki taksitleri de 2009 eylülden sonra ödemek üzere anlaşıldı,sonra annem kursa gidip bizzat görüştü ve benin kursa sadece bir ay geldiğimi gerçekten bu parayı vermemiz gerkiyorsa vereceğimizi ama bir ay gelinmiş kursa para vermeği doğru bulmadığını anlattı,onlar da bu meseleyi toplantıda görüşeceklerini ve bize döneceklerini söylediler,aradan iki ay geçti,bizi arayan soran olmadı ve eve bugün icra müdürlüğünden ödeme emri geldi. bu konuda ne yapabiliriz.
IP  Tesekkur Et
Toprak
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 59

Rep: 2

Alıntı Toprak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2010 Saat 12:53
hemen icra dairesine gidip borca itiraz edin ve bir avukata baş vurun
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder