|
Aktif Konular Puan Üye Listesi Takvim Arama |
| Hukuk Soruları | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
greeneyes
Yeni Üye
![]() Konu: icra mahkemesi ve manevi tazminatGönderim Zamanı: 18-Şubat-2010 Saat 17:48 |
|
iyi günler,ben geçen sene bir ingilizce kursuna yazıldım,fakat hocanın belden aşağı konuşmaları ve dine hakaret eden sözleri dolayısıyla ancak bir ay gidebildim,bir aydan sonra başka sınıfa geçmek istediğimi söyledim
fakat kabul edilmedi,ben diğer dört ay da sadece deneme sınavına girdim derslere devam etmedim,ve paramı düzgün bir şekilde ödedim,dört ay sonunda kursu bırakmak istediğimi söyledim,ve dilekçe verdim,bana dilekçeyi verdikten iki ya sonra döndüler ve borcum olduğunu ve vermessem icra yoluna gidileceği söylendi ben de hemen iki taksit daha yatırdım,ve sonraki taksitleri de 2009 eylülden sonra ödemek üzere anlaşıldı,sonra annem kursa gidip bizzat görüştü ve benin kursa sadece bir ay geldiğimi gerçekten bu parayı vermemiz gerkiyorsa vereceğimizi ama bir ay gelinmiş kursa para vermeği doğru bulmadığını anlattı,onlar da bu meseleyi toplantıda görüşeceklerini ve bize döneceklerini söylediler,aradan iki ay geçti,bizi arayan soran olmadı ve eve bugün icra müdürlüğünden ödeme emri geldi. bu konuda ne yapabiliriz.
|
|
![]() |
|
|
Toprak
Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-2007 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 59 ![]() Rep: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2010 Saat 12:53 |
|
hemen icra dairesine gidip borca itiraz edin ve bir avukata baş vurun
|
|
|
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
|
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|