|
Aktif Konular Puan Üye Listesi Takvim Arama |
| Hukuk Soruları | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
ShadoW
Yeni Üye
![]() Konu: Evden Atılan Gencin HaklarıGönderim Zamanı: 13-Şubat-2010 Saat 00:42 |
|
Herkese iyi günler dilerim. Öğrenmek istediğim bir konu var fakat doğru başlık altındamı yayınladım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm... konu şu ki : 22 yaşında bir gencim ve babam beni sürekli evden atmak ile tehdit ediyor.. (komik gibi görünse de çok ciddi bir konu) ...ve ben hukuki haklarımı bilmek istiyorum bu olay karşısında, ne gibi haklarım olabilir, neler yapabilir ve ne yapmalıyım ? Teşekkür Ederim. |
|
![]() |
|
|
Toprak
Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-2007 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 59 ![]() Rep: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2010 Saat 12:28 |
|
üzgünüm ancak yaşınız 22 olması nedeniyle herhangi yapabileceğiniz bir şey söz konusu değil. sizi evden almayabilir ancak geçerli bir nedeni olmadan evden çıkmamanız nedeniyle sizi polise şikayet edemez. en doğrusu bir işiniz ve maaşınız var ise bekar evine çıkıp kendinize bir yol çizmeniz olacaktır. belki bir gün hatasını anlar size tekrar gel diyebilir.
|
|
|
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
|
|
![]() |
|
|
ShadoW
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2010 Saat 14:03 |
|
anlıyorum , cevap için çok teşekkür ederim.
işim ve maaşım yok elbet, üniversite son sınıf öğrencisiyim. |
|
![]() |
|
|
Toprak
Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-2007 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 59 ![]() Rep: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2010 Saat 17:36 |
|
babanızın akli dengesinin yerinde olmadığını ispatlamanız söz konusuysa belki yardımcı olabilirim.
|
|
|
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
|
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|