|
Aktif Konular Puan Üye Listesi Takvim Arama |
| Hukuk Soruları | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
sevgi
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 1 ![]() Rep: 0 |
![]() Konu: manevi tazminatGönderim Zamanı: 09-Ocak-2010 Saat 20:19 |
|
merhaba
ben 4 yıl önce evlendim.eşimin benden önce bir evliliği ve ondan bir çocuğu var.anlaşmalı ayrılmıslar .tel yoluyla ve çocuğu kullanmak suretiyle bizi sürekli taciz ediyor.özellikle benim için eşimin teline o....karın çirkin karın gibi kelimelerle beni rencide ediyor.sürekli arıyor.benimle konuş diyor eşime.ben kıskanayım diye.ve bu dört yıldır böyle.ayrıldığıma pişmanım diye mesajlarını ben okudum.seni unutamıyorum diye yazmış.ben artık sıkıldım.başka şeylerde var tabi.ben sormak istiyorum.bu hanıma hakaretleri için dava açabilirmiyim.mesajlar eşimin teline geliyordu.çogu silindi tabi ama yinede yapabileceğim birşey varmı.
cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
|
keykubat
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2010 Saat 16:21 |
|
Savcılığa huzuru bozmaktan şikayetçi olun.Hakareti ispatlayabiliyorsanız örneğin cep telefonunuza mesaj yollamışsa bunu da delil olarak gösterip hakaretten şikayetçi olabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
|
Toprak
Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-2007 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 59 ![]() Rep: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2010 Saat 15:30 |
|
eşleri tarafından aldatılan bayanlar hem eşleri hakkında hemde eşlerinin birlikte olduğu şahıslara karşı tazminat davası açabilirler. ayrıca keykubatında yazmış olduğu yazıyı dikkate alabilirsiniz
|
|
|
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
|
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|