|
Aktif Konular Puan Üye Listesi Takvim Arama |
| Hukuk Soruları | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
onursinan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 1 ![]() Rep: 0 |
![]() Konu: kira sözleşmesiGönderim Zamanı: 22-Ekim-2009 Saat 15:36 |
|
merhaba efendim..ben geçen sene ağustos ayında bir ev kiraladım arkadaşlarımla
...kira sözleşmesini bir arzuhalcide yaptık.. ve arzuhalci kafasına göre doldurdu. ..kontrat benim üzerime...kefilde arkadaşım...sözleşmede arzuhalcinin kendi yazıları ,benim ve kefilin kimlik fotokopi ve imzaları vardı....evden çıkarken sadece 400 lira borcumuz kalmış..evin kömür ve kirasını komple ödedik..hiç bir hasar raporu çıkarmadanda 400 lira depozito parası verdik..kömürümüzüde ödedik...ancak ne bizde parayı verdiğmize nede onda aldığına dair belge var...sözleşmede hala ew sahibinde..ve şuan evde oturmakta olan 4 aylık bir kiracı bulunmakta..avukata vereceğim diyor..ama hala 3 ay oldu vermedi.. ama bugün tekar aradı ve kararlı verdim diyor...sizce böle bir davadan ne çıkar ..saygılarımla ..teşekkürler |
|
|
sinan
|
|
![]() |
|
|
keykubat
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2010 Saat 16:30 |
|
Ödediğinize dair elinizde belge olacak.
|
|
![]() |
|
|
Toprak
Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ağustos-2007 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 59 ![]() Rep: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2010 Saat 15:35 |
|
kira sözleşmesinin arzuhalci yada başka biri tarafından yapılmış olması sorun değil yeterki sözleşmenin bir fotokopisi sizde bulunsun. sözleşmeniz var ise ev sahibi hakkında dava açabilirsiniz. elinizde ödeme yaptığınıza dair belge yok ise yemin teklif ettirirsiniz en kötü ihtimalle
|
|
|
dünyanın en tehlikeli canavarı iyi hukuk bilen hukukçudur
|
|
![]() |
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|